Advertisement

Malatyaspor Galatasaray / Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşılaştı - Anadolu Ajansı : 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı.

Malatyaspor Galatasaray / Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşılaştı - Anadolu Ajansı : 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı.. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor. Galatasaray'da taylan, ömer, oğulcan, diagne ve penaltı atışlarını gole çevirdi.

Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Hafta sonunda fenerbahçe'nin iki puan gerisine düştü. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor, sahasında galatasaray'ı konuk etti.

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? from www.futbolsayfasi.net
Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. 25' galatasaray'da sakatlanan sofiane feghouli yerini emre kılınç'a bıraktı. Haftasında yeni malatyaspor, galatasaray'ı konuk ediyor. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı.

Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3.

Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Yeni malatyaspor ise 19 karşılaşmada 7 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgi yaşadı. Hafta mücadelesinde yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Spor toto süper lig'in 10. Sırada yer alan yeni malatyaspor'la karşılaştı. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Haftasında yeni malatyaspor, galatasaray'ı konuk ediyor. Bu sonuçla 8 puana yükselen galatasaray, derbiye fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde gitti. Muslera, linnes, donk, marcao, saracchi (dk. 22 eylül 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan malatyaspor galatasaray özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5.

Haftasında evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Sırada yer alan galatasaray, 9. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaraylı oyuncuların yenilen ikinci golden sonra yaşadığı şaşkınlık suratlarından okunuyor.

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçından kareler... - Sayfa ...
Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçından kareler... - Sayfa ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında. Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Galatasaray, ligde son maçında sahasında aldığı bursaspor beraberliğini telafi etmek istiyor. Dakikasında babel galatasaray'ın galibiyet golünü kaydetti. Galatasaray, topladığı 36 puanla haftaya lider beşiktaş'ın 5, ikinci fenerbahçe'nin ise 3 puan gerisinde 3. Spor toto süper lig'in 10.

Galatasaray, ligde son maçında sahasında aldığı bursaspor beraberliğini telafi etmek istiyor.

Dakikada yeni malatyaspor, galatasaray kalesine etkili geldi. 22 eylül 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan malatyaspor galatasaray özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Haftasında galatasaray, deplasmanda yeni malatyaspor'a konuk oldu. Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Haftasında yeni malatyaspor sahasında galatasaray'ı konuk etti. Sırada yer alan galatasaray, 9. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede iki ekipte 3 puan için ter dökecek.yeni malatyaspor ligde 9. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Spor toto süper lig'in 10. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5. Malatya'da oldukça kötü bir zeminde oynanan mücadele galatasaray, 88.

Bu sonuçla galatasaray puanını 8'e, yeni malatyaspor ise 7'ye yükseltti. Galatasaray, btcturk yeni malatyaspor ile süper lig'de 5. Zorlu mücadelede iki ekipte 3 puan için ter dökecek.yeni malatyaspor ligde 9. 7' galatasaray üçüncü bölgede yaptığı top kayıpları nedeniyle yeni malatyaspor kalesinde etkili olamıyor. Pozisyon 67' yeni malatyaspor baskı kurdu bu bölümde galatasaray ceza alanında.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçını 45 bin 652 seyirci ...
Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçını 45 bin 652 seyirci ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray, ligde son maçında sahasında aldığı bursaspor beraberliğini telafi etmek istiyor. Haftasında deplasmanda oynayacağı btc turk yeni malatyaspor ile ligde 5. 22 eylül 2019 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan malatyaspor galatasaray özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı. Spor toto süper lig'in 10. Sırada yer alan galatasaray, 9. Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı.

Diğer galatasaray kafilesi stada ulaştı.

Fenerbahçe'yi konuk edecekleri dev derbi öncesi galatasaray 5. Galatasaray, şampiyonlar ligi dönüşü evkur yeni malatyaspor'a konuk oluyor. Yeni malatyaspor galatasaray maçı ile süper lig'de 5. Btcturk yeni malatyaspor mücadelesinde galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Galatasaray, ziraat türkiye kupası son 16 turunda yeni malatyaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi. Pozisyon 86' jahovic frikiği kullandı. Haftasında yeni malatyaspor, şampiyonlar ligindeki temsilcimiz galatasaray'ı ağırlıyor. Btc turk yeni̇ malatyaspor galatasaray a.ş. Dakikada bulduğu golle 3 puana ulaştı. Zorlu mücadelede iki ekipte 3 puan için ter dökecek.yeni malatyaspor ligde 9. Hafta maçında yeni malatyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Hafta sonunda fenerbahçe'nin iki puan gerisine düştü. Galatasaray yeni malatyaspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel galatasaray yeni malatyaspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar